datorn suger...

orkar inte blogga...

Dagens:

Tröja: bikbok. Kjol: h&m.


JB <3

heeej nu sitter jag hemma hos victoria och diggar justin bieber! vi har cyklat och lämnat våra 3 skräkisa som vi hyrde, sen så åkte vi hem till hennes mamma och nu så har vi kommit hem och har ätit pannkakor!
Vi ska antagligen sova över idag så vi fixar oss tillsammans i mon ''!!!SSKKOOLLA!!'' ;O

Jag är inte dö

Heeeejssan på er! jag är som sagt in te död jag har bara inte orkat blogga eftersom jag kom hem ifrån Tunisien i måndags....  Nu sitter jag i alla fall hemma hos vikky, och ikv blir det kräftskiva!!!! GOTT. Skriver kanske mer seeen......... puss så länge!
här får ni en söt bild på johanna och en söt bild på vikky

Iphone bloggar

Sitter i bilen på väg till Arlanda nu och planet går kl 6, så sjukt drygt att vänta... Så kommer vi fram till AFRIKA!! kl 10 :):)

Read if u want!

Igår natt så satt jag Johan och Victoria hemma hos Victoria och spelade kort och hade allmänt mysigt till kl 4 då följde vi Johan hem och sen gick vi och la oss. Och idag så vaknade vi tidigt för att vi skulle till Johan och åka vattenskoter och efter de så har vi vara bara chillat och nu ligger jag hemma i soffan och är helt död!

Dagens:

Tröja: kappahl. Skärp: gammalt. Shorts: vet inte. Armband: urban outfitters.

Härlig dag på ccw

Jag och Victoria ha spenderat hela dagen åt att vara på ccw i Rättvik. Vi kom dit runt kl 2 och gick runt där till kanske kl6 då så åkte vi ragga bil till kl9 kanske den var då vi åkte hem till henne och åt lite och sen så åkte jag hem för att packa, så nu har jag nyss packat klart resväskan till tunisien och ska sova för jag är dödstrött!!

Kuuunga dag igår

Fan vilken kung dag de va igår för att göra den kort fattade så åt jag Simon Victoria och Rasmus (lådan) på donken och sen blev de grönalund! Jag och Victoria kom hem 2 då sov vi hos hennes mamma. Nu sitter vi ute och ska packa oss in för i mon så drar vi till Rättvik och kickar:))

Dagens:

Inte bästa bilden men aja...

Tröja: farmors gamla. Shorts: åhlens. Skor: converse.


RSS 2.0