NICE!?!?!


Såkallad blogg pause?!?

Nu undertiden som somma skola är så kommer jag inte uppdatera, mycket för att man börjar 9 slutar3 det är liksom mycket nog för min lilla hjärna. Kan berätta om vad vi ska göra imon, jo imon så ska vi och bada typ alla "elever" ska bli ganska nice! Skrev ganska random men aja ni får nöja er me det:)

Sommerskola!!!

Nu sitter jag på en data på sommarskolan vi har rast i typ en timme sen ska vi gå och äta! Sommarskolan är typ as tråkig så man dör!

Victorias place!

Nu ligger jag på victorias studsmatta och käkar grillchips, så jävla goda så att man dör!

Hej jag Har sommarlov

Hehe jag har typ glömt bort bloggen men jag ska börja blogga igen men nu har jag ju sommarlov så jag kommer inte uppdatera lika mycket som annars. Iallafall så sitter jag med Vikky och Thilda i mitt rum och vi ska sova i tält idag men först ska vi och handla godis ;*

Spjutsäl

Nu sitter jag i bilen på väg till sjutsäl som är ett sommar ställe där jag ska vara till måndag och jag vet inte om täkningen är den bästa där men ska försöka ladda upp lite inlägg:)

Donken nu.

Sitter donken och ska snart hem och kolla på crusing med Vikky och Tommy, awsome kul!!

We are like sisters♥


Min sköna dam, Victoria.

Sov hos Vikky idag för vi hade sovmorgon så varför inte;) Nu har vi cyklat mkt först till stan och gjorde lite grejer sen hem till mig och äta och duscha nu sitter vi hemma hos vikky igen och ska hem till Tommy snart:)


RSS 2.0