Ny blogg!

http://kariins.blogg.se/ http://kariins.blogg.se/ http://kariins.blogg.se/ http://kariins.blogg.se/

25-26/11 - 11

Igår så var jag och victoria hemme hos danne där danne och korvar (glömmt han riktiga namn)... iaf så spelade dom och vi roade oss sälva som vanligt haha det är vi väldigt bra på!

Just nu så är vi barnvakt åt hennes lillebror och funderar på att gå ut i lekparken men det är så kallt! och ingen snö är det heller det suuuger hårt!


ny bil!

Mamma och pappa kom nyss hem från stockholm med den nya bilen volvo xc70 helt okej bil! på vägen hem så hade dom även stannat på ikea och köpt en massa saker love it! nu ska jag gå och fixa klart min uppsats om första världkriget.

stockholm

Igår var det en härlig dag i stockholm! Vi var först och kollade på riksdagen sen fick vi lite ledig tid då vi åt och gick på stan och efter det så åkte vi buss till naturhistoriska. Men det roligaste var bussresan dit och hem gud så kul vi hade!

Stockholm i mon! tagga!

Dagen har varit helt okej ganska seg. film på engelskan som man inte fatta så jätte mycket av. Nu sitter jag och gör lite första världskriget som ska vara klart på fredag. Imorgon ska vi iaf åka till Stockholm med nian, sååå kul kommer det att bli!

Gamlastan_from_katarinahissen_stockholm_swe_large


mys med thilda igår!

Mysig kväll i går med thilda! det blev att kolla på skräckfilm den var en aning läskig men den var helt okej!

Posted Image


why stop me to fall in love? that's the question...


haraldsbo nu!

Blir att åka till haraldsbo och kolla eftersom dom har öppet hus. Jag är ganska intresserad av att gå där så vi får väl se vad som händer!


Sorry!!

ledsen för att jag inte har bloggat på länge men det har varit ganska mycket i skolan nu för tiden! Nu sitter jag iaf och snackar med alex i skype han värsta inställningen haha jag dör! han låter som en jag vet inte vad haha!!
men nu ska jag ta och sova haha! är fett trött! Pusss!!

How cute..


mer en nice?


lugnet på öppet hus.

Om en timme eller så ska jag åka ner till lugnet på öppet hus och kolla på vad dom har, fast jag vet att jag inte vill gå där men det kan va bra att lyssna iallafall! så nu ska jag ta av mig mjukisarna och sätta på mig kläderna igen. Slänger nog in ett inlägg när jag kommer hem igen.

A dream to me!

Om det är något som jag alltid har velat gjort så är det att tatuera in LOVE på fingret tycker det är så fint!
Om det fortfarande är så när jag är 18 så ska jag verkligen göra det.

Stan köp.

Dagen spenderades med halva klassen på tingsrätten, det var faktiskt ganska intressant! Efter vi hade varit där så gick jag och victoria på stan där jag köpte:
Pälsmössa - glitter 199;-
Tröja - gina 129;-
Örhängen 3st - UP 79;-

 


hemma efter första dagen.

Nu har jag kommit hem efter första dagen i skolan. det här lovet har gått så himma fort så jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort.. men iallfall så uppdaterar jag mobilen igen eftersom det inte gick igår, vet inte vad som gick snett men det ser ut att funka nu iallfall! Nu ska jag snart sticka iväg till skolan igen på utveklingssamtal vi får se hur det går ;)

rädd!

Sitter just nu hemma och är rädd för jag håller på att uppdatera mobilen och jag vill inte att alla kontakter ska försvinna.. David tror nog jag är störd så som jag frågar (han har gjort det). Men nu ska jag fortsätta vara rädd och försöka fixa det här! ha det bra så länge!

jag och familjen har även varit hemma hos kusinerna idag, där vi blev bjudna på mat och fika!


4/11-11

Nu blir det nog hem till victoria och chilla sen i mon blir det en härlig tjejkväll hemma hos johanna, mysigt!
Så nu blir det inte mer bloggning idag, men kanske jag slänger iväg ett inlägg innan jag åker puss hej!

Dag 10: 5 fakta om mig själv.

*15år
*Bor i falun
*Älskar att chilla
*Dåligaste humorn
*Mina vänner är det bästa jag har.

Full fart nu på lovet..

Full fart nu på lovet, det är därför min uppdatering inte varit den bästa eftersom jag inte varit hemma på hela lovet och appen i mobilen inte funkar. Men sitter just nu och funderar på om jag ska uppdatera den men det är ett svårt val. Men jag tror att jag ska göra det, så nu hörs vi kanske senare om jag inte har somnat.


varje gång jag går in på din profil, saknar jag dig ännu mer...

Tumblr_lu00y7i9k71qjm9bpo1_500_large


Dag 9: Något jag önskar.

Om det är något jag vill ha just nu så är det en macbook pro, den är verkligen behövlig.

Man får väl önska sig i julklapp ;)


Dag 8: En bild som alltid får mig att le.

Första bilden jag tog med min iphone på mig och kusinen.

Dag 7: 5 finaste låtar.

Kommer bara på en och det måste ju vara ''justin biebers - mistletoe'' den är ju bara för fin!

RSS 2.0