ledig korv skönt

Lediga i dag från skolan så sjuk jävla skön eftersom de är idag vi går till 5, fast jag ska ha utvecklingssamtal kl 4 men ändå! 

Utkast: Oct. 23, 2012

Hade ingen lektion nu på morgonen så nu sitter hela klassen och chillar för alla är klara med allt! aa kulit inlägg men aja :)

Utkast: Oct. 16, 2012

Sitter helt själv i klassrummet och vi börjar om 10 min, har jag missat nått typ..? Får väl vänta och se.. Här är iaf min nya mössa älskar den!

ny vaken

Seg måndag tur att jag är ledig varje måndag säger jag bara. jag är fortfarande helt slut men får väl gå ner och äta tårta och dricka kaffe.. nejdå skoja men jag ska iaf till gymmet sen har jag betämt. Efter gymmet så ska jag träffa alex och jag tänkte att vi kunde gå till curb, måste köpa min vinröda mössa!!
 
 

nytt

Det blev vinröda converse, blåa jackan, snygg filt och blomma åh kruka. riktigt nöjd! inte världens bästa bildkvalitet men det funkar.
 

shopping på ge

Jag och mamma ska snart åka ner på stan och kolla på en blå vinter jacka som jag jätte gärna vill ha och som vi troligen ska köpa och när vi ändå är ute så vill jag åka förbi curb och köpa en mössa, den där vin röda är ju så himla snygg måste ha den!! Föresten så ska jag köpa vita converse också!

RSS 2.0